Kære kunde

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Vores tidligere side, som du kender den, er blevet opdateret, og du vil opleve, at udseende og menuer kan være forandret. Er der sider eller informationer du ikke kan finde, er du mere end velkommen til at kontakte os på 43 69 56 00.
Tid til syn af din bil?

Tid til syn af din bil?

Du kan bestille tid til syn hos PAVA Bilsyn online, pr. telefon eller ved at besøge dit lokale PAVA Bilsyn.

De enkelte PAVA Bilsyn har åbningstider, så du har mulighed for at bestille tid til syn, på et tidspunkt der passer dig.

Du kan altid komme ind til dit lokale PAVA Bilsyn, hvis du er i tvivl om noget omkring forberedelse til bilsynet.

Bilsynet varer ca 20 minutter, og du er velkommen til at følge synet og få gode råd om din bils vedligeholdelse imens vi syner din bil.

 

 

 Bestil tid til syn hos dit lokale PAVA Bilsyn Center. Brug nedenstående link og bestil tid online. De enkelte PAVA Bilsyn Centre har fleksible åbningstider og prøver at holde åbent, så du kan komme til syn på et tidspunkt der passer dig.

BOOK BILSYNDu kan finde din synsrapport ved at klikke på ovenstående knap. Du skal blot indtaste enten dit registreringsnummer eller dit stelnummer.

DOWNLOAD

Nummerplader
hos PAVA Bilsyn

Nu er det også muligt at få nummerplader til køretøjer i vores synshaller, som også foretager registreringen af køretøjet. Har du ikke selv tid til, at foretage registreringen af dit køretøj, kan du downloade en fuldmagt, hvor du giver tilladelse til, at en anden person kan foretage registreringen af køretøjet for dig. 

LÆS MERE
Trænger din bil til rustbeskyttelse?

Trænger din bil til rustbeskyttelse?

En PAVA rustbehandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og er nemmere at sælge senere til en god pris.

Derfor skal du se PAVA rustbehandling som en investering, der betaler sig i det lange løb.

PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer - derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt. Kontakt dit PAVA center og få en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

FIND DIT PAVA CENTER HER