PAVA Bilsyn - En del af DEKRA

DEKRA Bilsyn overtager pr. 1. september selskabet PAVA Bilsyn A/S med henblik på, at synshallerne kommer under DEKRAs paraply. 

Salget af PAVA Bilsyn til DEKRA Bilsyn skaber en ny handlekraftig bilsynskæde med op til 75 synscentre fordelt over hele Danmark. 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Hvad betyder det for mig?

Intet er forandret for dig som kunde. Dit lokale PAVA Bilsyn står som altid, klar til at hjælp dig.

Alle vores services kan du stadig benytte og booke tid online. Vi bestræber os på at være tilgængelig når du har tid, derfor kan du med fordel tjekke vores fleksible åbningstider.

 

Hvordan booker jeg en tid?

Øverst på denne side kan du vælge ”ONLINE BOOKING” – Her bliver du ledt over på en ny side, hvor du kan vælge din lokale synshal og følge de næste steps for at booke en tid til syn af din bil.

Derudover er du også altid velkommen til at give os en ring. Informationer omkring dit lokale PAVA Bilsyn, finder du her.

 

Hvilke info skal jeg have klar for at booke en tid til syn?

Ved bestilling af syn skal du bruge bilens registreringsnummer.

Du er altid velkommen til at komme forbi dit lokale PAVA Bilsyn, hvis du er i tvivl om noget omkring forberedelse til bilsynet.

 

Hvordan foregår et syn i det nye samarbejde?

Vi har de samme kvalitetssikrede procedurer, som vi altid har haft. Derfor kan du trygt stole på, at vi hjælper dig med sikkerheden af din bil.

Bilsynet varer ca. 20 minutter og du er velkommen til at følge synet og få gode råd om din bils vedligeholdelse imens vi syner din bil.

 

Hvor finder jeg yderligere oplysninger omkring det nye samarbejde?

Du kan finde pressemeddelelse omkring det nye samarbejde mellem PAVA Bilsyn og DEKRA her.

Dit lokale PAVA Bilsyn står klar til at besvare yderligere spørgsmål. Du finder deres kontaktoplysninger her.