Vision for PAVA Bilsyn

Vores vision er, at vi med de lokale PAVA-folk i frontlinien og med en minimal administration skal være det synssted, som bedst lever op til kundernes og myndighedernes krav.

PAVA Bilsyn har som mål at have samme dækning landet over, som vi har med PAVA-centre for undervognsbehandling. Vi har et stort netværk og rigtig megen erfaring at trække på, og vi er i forvejen velkendte og velanskrevne hos både private og branchekunder.

Har du lyst, vil vi gerne have dig med gennem synsforløbet. Så får du samtidig gode råd af vore specialister omkring de ting der har betydning for sikkerheden og som måske snart står for udskiftning eller reparation. Så undgår du ubehagelig økonomiske overraskelser, og gør det nemmere for dit værksted, ved det næste serviceeftersyn.

Hvert PAVA Bilsyn vil være godkendt af færdselsstyrelsen og opfylde en række krav, som skal sikre, at syn og omsyn gennemføres betryggende og fagligt korrekt.  PAVA Bilsyn har et kvalitetsstyringssystem som er certificeret af AUTOCERTDanmark. AUTOCERT Danmark vil foretage kvalitetskontrol hos hvert PAVA Bilsyn.